Catering op plantaardige basis voor bedrijven

Naar een duurzame toekomst, samen.

Brussel is de hoofdstad van België en herbergt het Europees Parlement, de Europese Commissie en heel wat bedrijven en organisaties eromheen. Er zijn dus ongetwijfeld veel hongerige monden te voeden! Onder die mensen zijn veel besluitvormers en personen met invloed. De wereld van vandaag wordt geconfronteerd met een klimaatcrisis en een ongekende ecocide, dus is het belangrijk om die beleidsmakers te bereiken en hen bewust te maken van wat belangrijk is.

Een plantaardig voedselsysteem is noodzakelijk en cruciaal om de klimaatverandering tegen te gaan, en gelukkig beginnen steeds meer zakenmensen en organisaties zich dat te realiseren. Er zijn ook positieve stappen die bedrijven kunnen nemen om hun koolstofvoetafdruk te verkleinen. Velen vliegen naar Brussel voor vergaderingen en eten vlees tijdens hun verblijf. Het eerste is vaak onvermijdelijk, maar voor het tweede hebben wij een oplossing: plantaardige catering voor bedrijven.

vegan butcher catering

Een plantaardige vleeservaring

Mensen met een drukke job willen vaak voedzaam en gezond voedsel, maar hechten ook waarde aan lokaal geproduceerd, duurzaam en vooral LEKKER voedsel. De verwachtingen zijn hoog! Dat is waar wij in beeld komen. De Vegan Butcher’s Choice biedt dat allemaal, plus we geven mensen de‘plantaardige vleeservaring‘. Geen saaie broodjes met humus meer! Vaak krijgen we van onze klanten te horen dat hun gasten niet eens merkten dat het eten veganistisch was. Dat betekent dat het verlangen naar vlezige texturen en smaken wordt bevredigd. Onze missie is voltooid!

Onze missie gaat verder als volgt: we richten ons niet alleen op het verstrekken van voedsel. Wij geven onze klanten graag een ervaring, iets waarover ze kunnen praten en dat ze met anderen kunnen delen. Voedsel verbindt ons. Het is iets wat we allemaal gemeen hebben. We eten elke dag, maar hoe zit het met de ervaring? In ons cateringaanbod experimenteren we graag met nieuwe smaken. We ontwikkelen nieuwe vegan vleeswaren en vegan kazen die we gebruiken in ons cateringaanbod. Er is dus nooit een saai moment, zelfs als je elke week bestelt.

vegan butcher catering

Onder onze klanten zijn er die regelmatig bestellen, en we proberen hen altijd iets te brengen wat ze nog niet eerder hebben geprobeerd. Het brengt gesprekken op gang, brengt uw collega’s rond de tafel om hun ervaringen te delen. Goed eten maakt mensen gelukkig.

We hebben verschillende formules in ons cateringaanbod. Het is belangrijk om het juiste type gerecht te kiezen, afhankelijk van het soort bijeenkomst. We hebben snelle fingerfood en hapjes die in een formele setting kunnen worden genuttigd, maar we kunnen ook een barbecue catering verzorgen voor uw jaarlijkse personeelsfeest. Wat voor soort bijeenkomst dan ook, wij zorgen ervoor.

vegan butcher's choice

Neem contact op!

Ons team van The Vegan Butcher zal u helpen om van uw evenement een succes te maken. Wij hebben jarenlange ervaring, en naast het bereiden van uitstekend smakelijk plantaardig voedsel, kunnen wij u ook voorzien van de materialen die u nodig heeft. Wij kunnen composteerbare papieren borden en wegwerpbestek leveren, maar ook porseleinen borden en metalen bestek. Alles hangt af van het soort evenement en de locatie van het evenement.

We bespreken graag de details met u, en zorgen ervoor dat er niets vergeten wordt. Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen met al uw vragen!

Ben je klaar voor de  "plantaardige vlees ervaring?

Scroll naar boven