Privé catering

Foto: Tim Vandenbrande

Een unieke manier om iets te vieren: plantaardige catering van de Vegan Butcher.

Bij een geslaagd evenement voelt iedereen zich betrokken en tevreden.

Bruiloften, huwelijksjubilea, verjaardagsfeestjes, babyborrels, doctoraatsverdedigingen of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Noem maar op, wij kunnen er de juiste maaltijden voor leveren!
En niet zomaar eten: we laten uw gasten achter met een unieke Vegan Butcher ervaring. In elke familie zijn er wel sceptici, ze zijn schattig en lief, maar als het om plantaardig eten gaat:“Er MOET toch vlees zijn?”
Dat is wanneer wij in het beeld verschijnen. Wij voorzien alles om het verlangen naar vlees van uw gasten te stillen. Geen zorgen meer voor kritiek!

vegan butcher boulettes

HEERLIJKE VEGAN CATERING BESTELLEN

In een paar klikken kunnen we beginnen met de voorbereiding van uw feest.
En ja, we doen ook barbecue!

Foto: RJ Fotografie

Hoeveel kost het? Wat zijn de opties?

We hebben drie verschillende formules in ons cateringaanbod. Elk heeft zijn eigen prijs. De prijs hangt af van de complexiteit en de hoeveelheid van het voedsel. De prijs per persoon ligt meestal tussen 16 en 42 euro per persoon, afhankelijk van de gekozen formule:

HAPJES PARTY

Selectie van hapjes, perfect voor een feestje met drankjes erbij. Goed voor formele of casual evenementen die een snelle hap vereisen.

BBQ + SALADES BUFFET

Ervaar onze vegan vleeswaren, gemarineerd en gegrild voor een ware smaakexplosie. Salades en sauzen zijn inbegrepen. Perfect voor een informele setting.

MAALTIJDEN BUFFET

Ga voor de complete beleving met hapjes als voorgerecht, gevolgd door een warme maaltijden buffet met bijhorende salades. Er kunnen passende wijnen en andere dranken bijgeleverd worden.

 • In alle formules kan een dessert worden opgenomen.
 • We kunnen ook voor dranken zorgen (alcoholisch en niet-alcoholisch)

Houd er rekening mee dat de prijs kan stijgen voor extra diensten:

 • Porseleinen borden, tafelkleed, servetten
 • Metalen bestek (vorken, messen, enz.), kopjes en glazen
 • Glutenvrije opties
 • Service ter plaatse
 • Dranken (alcoholische en niet-alcoholische)
 • Levering buiten Brussel

U ontvangt onze catalogus met prijzen wanneer u contact met ons opneemt.

Wat u ALTIJD krijgt als u onze catering bestelt

GEBRUIKSGEMAK

lees meer >
De Vegan Butcher maakt plantaardig eten super makkelijk! Vegetariërs en vegans, mensen met lactose-intolerantie, moslims (halal) en ook vleesliefhebbers kunnen allemaal van dezelfde maaltijd genieten en zich voldaan voelen. Wij zorgen voor alles, zodat u zich op uw feest kunt concentreren.

DUURZAME VOEDING

lees meer >
Er is geen moment in de geschiedenis geweest waarop duurzaamheid zo cruciaal was als nu. Je maaltijd is de perfecte gelegenheid om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Kiezen voor plantaardig voedsel is dé beste manier om dat te doen.

VERSE & PURE INGREDIËNTEN

lees meer >
Een nieuwe dag begint met verse ingrediënten. Elke catering die we doen is gegarandeerd vers, om de kwaliteit waar we voor staan te waarborgen. Bovendien worden onze vleesvervangers met de hand gemaakt van verse ingrediënten. Ambachtelijke, ongeraffineerde plantaardige voeding voor optimale gezondheidsvoordelen.

Wie we zijn in een notendop

Vier jaar geleden begonnen Federica en Benoit met The Vegan Butcher. Hun concept was meteen een succes. Gedreven door een passie voor eten begonnen ze hun ambachtelijke plantaardige ‘vleeswaren’ en ‘kazen’ in allerlei recepten te verwerken. Het resultaat is een werkelijk unieke cateringstijl, een echte plantaardige ‘vleeservaring’!
Het duo wordt bezield door een duidelijke missie: steeds meer bedrijven helpen om te kiezen voor een duurzame, plantaardige catering.“Innovatie en nieuwe, spannende gerechten naar onze klanten brengen staat centraal in onze missie” – Benoit Van den Broeck.

vegan butcher's choice

Al onze bereidingen zijn 100% plantaardig. Dat betekent dat er in onze keuken geen ingrediënten van dierlijke oorsprong worden gebruikt. Ons voedsel is veilig voor mensen met lactose-intolerantie, het is zuivel-, vis- en eivrij en halal.

JE PLANTAARDIGE BRUILOFT: YES, WE CAN!

vegan butcher wedding
Foto: we hebben op verschillende opmerkelijke locaties catering verzorgd. Deze foto is genomen op een bruiloftscatering in het Atomium, Brussel. Afhankelijk van je budget kunnen we je dromen waarmaken.

Je droom die uitkomt: trouwen en dat vieren met plantaardig eten.

The Vegan Butcher heeft in de loop der jaren ervaring opgedaan met bruiloftscatering. De meest speciale dag van je leven heeft geweldig eten nodig om er een succes van te maken. Bruiloftcatering kan eenvoudig en ongecompliceerd zijn, of complexer met een heel scala aan heerlijk eten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen met je verzoek!

Wat onze klanten over ons zeggen

5/5

De Vegan Butcher's Choice is dit jaar de cateraar geweest voor ons huwelijksfeest. Super professioneel en begripvol voor de situatie waarin we ons bevonden (met Covid moesten we de datum een paar keer uitstellen en veranderen), ze hielpen ons van de keuze van het eten tot alle andere behoeften. Hoewel de meeste gasten niet vegan waren, was iedereen onder de indruk van de kwaliteit, de smaak en de presentatie van het eten. We hebben ook zeer gewaardeerd hoe ze ons hebben geholpen met het regelen van de locatie, die er na een paar kleine aanpassingen geweldig uitzag. Wij bevelen hen echt aan en blijven een van hun trouwste klanten.

Chiara Fogo
5/5

Ik had een symposium te organiseren voor mijn werk en de Vegan Butcher's Choice heeft uitstekend gezorgd voor de catering. Niet alleen was iedereen enthousiast over het eten (zelfs de niet-vegans), maar vanwege corona moesten we op het laatste moment wat wijzigingen aanbrengen (alles inpakken om gasten naar buiten te sturen voor een picknick; ervoor zorgen dat de drankjes eenpersoonsportie waren) en het team van Vegan Butcher's Choice was zo behulpzaam bij het regelen hiervan. We hadden op beide dagen van het symposium een ander menu en het zat vol met heerlijke verse groenten en variatie, dus hoewel we moesten afzien van het buffet dat we hadden gepland, bleef niemand achter zonder iets dat ze lekker vonden. Levering verliep vlot en op tijd. Ik kan het gebruik van hun cateringdiensten ten zeerste aanbevelen, en we zullen ze zeker opnieuw gebruiken!

Leanne Rae Darnbrough
5/5

De Vegan Butcher verzorgde de receptie van mijn doctoraatsverdediging. Geweldige service en heerlijk eten. Absoluut een aanrader.

Karel Asselman

Contacteer ons met uw cateringaanvraag

U heeft een evenement en wilt de prijzen bespreken? Neem contact op!
Hoe werkt het?

 • U vult onderstaand contactformulier in met basisinformatie.
 • Wij zullen u kort daarna contacteren met onze catalogus en een volledige lijst van alles wat u zou kunnen nodig hebben voor uw evenement (voorbeelden: u hebt glazen nodig? Personeel dat eten serveert? enz.)
 • BELANGRIJK: Verzoeken voor kleine aantallen mensen worden niet behandeld. We cateren alleen voor groepen van 20+.
 • Je ontvangt binnen twee werkdagen een antwoord van ons.
Selected Value: 0
Scroll naar boven