Zakelijke catering

Wij bieden unieke en duurzame cateringoplossingen die mensen samenbrengen.

De plantaardige beleving die uw kantoor nodig heeft.

Voedsel verbindt ons. De wetenschap heeft bewezen dat mensen contacten leggen door voedsel te delen. Of het nu gaat om het koken van een maaltijd of het delen van een lunch, elke activiteit waarbij voedsel een rol speelt is een gelegenheid om bondgenootschappen te sluiten.Wij maken dit principe waar door uw bedrijf een unieke ervaring te bieden. Plantaardig ‘vlees’ zal ongetwijfeld interessante gesprekken op gang brengen en mensen hun mening laten delen. In combinatie met ons steeds wisselende menu veranderen wij uw monotone lunchpauze in een gelegenheid om met elkaar in contact te komen.
vegan butcher catering

Wat je krijgt als je bestelt bij The Vegan Butcher

GEBRUIKSGEMAK

lees meer >
De Vegan Butcher maakt plantaardig eten super makkelijk! Vegetariërs en vegans, mensen met lactose-intolerantie, moslims (halal) en ook vleesliefhebbers kunnen allemaal van dezelfde maaltijd genieten en zich voldaan voelen. Wij zorgen voor alles, zodat u zich op uw feest kunt concentreren.

DUURZAME VOEDING

lees meer >
Er is geen moment in de geschiedenis geweest waarop duurzaamheid zo cruciaal was als nu. Uw lunchpauze is het perfecte moment om te gaan experimenteren met hoe uw bedrijf zijn ecologische voetafdruk kan verkleinen. Kiezen voor plantaardig voedsel is dé beste manier om dat te doen.

VERSE & PURE INGREDIËNTEN

lees meer >
Een nieuwe dag begint met verse ingrediënten. Elke catering die we doen is gegarandeerd vers, om de kwaliteit waar we voor staan te waarborgen. Bovendien worden onze vleesvervangers met de hand gemaakt van verse ingrediënten. Ambachtelijke, ongeraffineerde plantaardige voeding voor optimale gezondheidsvoordelen.

HEERLIJKE VEGAN CATERING BESTELLEN

In een paar klikken kunnen we beginnen met de voorbereiding van uw evenement.

Wie we zijn in een notendop

Vier jaar geleden begonnen Federica en Benoit met The Vegan Butcher. Hun concept was meteen een succes. Gedreven door een passie voor eten begonnen ze hun ambachtelijke plantaardige ‘vleeswaren’ en ‘kazen’ in allerlei recepten te verwerken. Het resultaat is een werkelijk unieke cateringstijl, een echte plantaardige ‘vleeservaring’!
Het duo wordt bezield door een duidelijke missie: steeds meer bedrijven helpen om te kiezen voor een duurzame, plantaardige catering.“Innovatie en nieuwe, spannende gerechten naar onze klanten brengen staat centraal in onze missie” – Benoit Van den Broeck.

vegan butcher's choice

Al onze bereidingen zijn 100% plantaardig. Dat betekent dat er in onze keuken geen ingrediënten van dierlijke oorsprong worden gebruikt. Ons voedsel is veilig voor mensen met lactose-intolerantie, het is zuivel-, vis- en eivrij en halal.

Hoeveel kost het? Wat zijn de opties?

We hebben drie verschillende formules in ons cateringaanbod. Elk heeft zijn eigen prijs. De prijs hangt af van de complexiteit en de hoeveelheid van het voedsel. De prijs per persoon ligt meestal tussen 13 en 30 euro per persoon, afhankelijk van de gekozen formule:

SNELLE LUNCHMEETING

Selectie van hapjes, perfect voor een staande informele vergadering.

KOUD BUFFET

Selectie van hapjes + salades, perfect voor een vergadering waar iets meer tijd is om te eten.

KOUD + WARM BUFFET

Selectie van hapjes + salades + warme gerechten. Perfect voor de volledige ervaring!

 • In alle formules kan een dessert worden opgenomen.
 • We kunnen ook koffiepauzeformules verzorgen.

Houd er rekening mee dat de prijs kan stijgen voor extra diensten:

 • Porseleinen borden, tafelkleed, servetten
 • Metalen bestek (vorken, messen, enz.), kopjes en glazen
 • Glutenvrije opties
 • Service ter plaatse
 • Dranken (alcoholische en niet-alcoholische)
 • Levering buiten Brussel

U ontvangt onze catalogus met prijzen wanneer u contact met ons opneemt.

Wat onze klanten over ons zeggen

5/5

Het is mijn absolute favoriete vegan cateraar. We bestellen hun heerlijke eten al een paar jaar en we zijn nog nooit teleurgesteld. Onze leden en collega's zijn altijd verbaasd (zelfs degenen die terugschrikken voor vegan eten). Ik kan alleen maar aanraden.

Katharina Wiese
European Environmental Bureau
5/5

Wij gebruikten de Vegan Butcher's Choice voor ons evenement voor lunch en koffie voor 65 personen. Het hele team was zeer responsief en vriendelijk, en bereid om aan al onze behoeften tegemoet te komen. Het eten was absoluut fenomenaal (en duurzaam, wat een extra pluspunt is), en maakte de hele dag echt dat beetje extra speciaal. Veel deelnemers hebben ons bedankt voor de kwaliteit. Ik kan het gebruik van hun cateringdiensten ten zeerste aanbevelen, en we zullen ze zeker opnieuw gebruiken!

science for democracy
Saga Smith
Science For Democracy
5/5

De beste vegan catering in de stad! Federica, Benoit en hun team zijn erg vriendelijk, doen geweldig werk en veranderen de vegan scene in Brussel ten goede!

protection international
Carla Miranda
Protection International

Contacteer ons met uw cateringaanvraag

Heb je een evenement? Neem contact op!
Hoe werkt het?

 • U vult onderstaand contactformulier in met basisinformatie.
 • Wij zullen u kort daarna contacteren met onze catalogus en een volledige lijst van alles wat u zou kunnen nodig hebben voor uw evenement (voorbeelden: u hebt glazen nodig? Personeel dat eten serveert? enz.)
 • U vult het formulier in minder dan 2 minuten in en stuurt het ons terug… de bestelling is voltooid!
Selected Value: 0
Scroll naar boven