Elke vegan maaltijd spaart dierenlevens.

FEDERICA BODDI

+32 483 65 67 76

Met een diploma in economie is Federica’s blik gericht op het creëren van een succesvol bedrijf.

Federica verhuisde naar België in 2014 en leeft sedertdien vegan. Na enkele jaren te hebben gewerkt voor een aantal Europese lobby’s, besloot ze gebruik te maken van de kennis die ze vergaarde om haar echte droom te volgen.

Federica is een creatieve ziel en haar doel in het leven is om in de wereld iets authentieks en pragmatisch te doen. De ontmoeting met Benoit was het keerpunt voor haar; geïnspireerd door zijn moed en sterke idealen, besloot ze haar job te verlaten en zich 100% te richten op het creëren van hun eigen, uniek project.

In haar vrije tijd, houdt Federica van schilderen en ze heeft tevens een diploma behaald in Fine Art & Design. Het logo en de illustraties zijn bedacht en ontworpen door haar.

“Kunst en mededogen zijn de redenen van mijn bestaan en het creëren van vegan voeding is zowel een vorm van mededogen (naar dieren) en een vorm van kunst. Ik ben bereid om bij te dragen aan een vegan wereld door het winnen van het hart van mensen met onze heerlijke producten! “

BENOIT VAN DEN BROECK

+32 497 13 28 60

Benoit’s leven is gewijd aan sociale rechtvaardigheid en dierenrechten. Hij is bijna 20 jaar vegan.

Benoit heeft zich vrijwillig en betaald ingezet voor diverse dierenorganisaties en heeft een aantal controversiële undercover-onderzoeken geleid, waarbij de verschrikkingen van slachthuizen en industriële veeteelt werden onthuld. Als effectieve altruïst met een pragmatische aanpak, beseft Benoit het belang van het veranderen van het gedrag van mensen in het streven naar een betere wereld.

Vanuit deze realisatie, samen met een passie voor koken, kwam een idee naar voren. Met de steun en creativiteit van Federica besloot hij om vegan catering aan te bieden op maat van bedrijven en particulieren. Smaak en kwaliteit moesten voorop staan, zodat mensen kunnen ontdekken hoe heerlijk en gevarieerd vegan eten kan zijn.

Tevreden en terugkerende klanten zijn de motor voor ons bedrijf, en we krijgen enorme voldoening uit de reacties die we krijgen van onze klanten. Vaak krijgen we te horen dat zelfs verstokte carnivoren ons eten heel lekker vinden. We weten dat dankzij onze maaltijden en producten minder vlees en andere dierlijke producten gegeten wordt, en daar is het ons om te doen.