Wij zijn toegewijd aan en gepassioneerd door vegan eten!

De Vegan Butcher’s Choice is een jong bedrijf dat wordt gedreven door een klein maar toegewijd team dat ernaar streeft producten van topkwaliteit te creëren.

Alle producten die op onze webshop, express-shop en in onze cateringdiensten worden verkocht, worden met de grootste zorg artisanaal bereid.

vegan butcher team

Wie we zijn

(van links naar rechts)
Benoit Van den Broeck - Oprichter
Benoit is al bijna twintig jaar vegan en heeft een uitgebreide kennis over vegan eten. Benoit was vrijwilliger/werknemer voor verschillende dierenorganisaties en leidde oa. controversiële undercoveronderzoeken, waarbij hij de gruwel van slachthuizen en intensieve veeteelt in België onthulde. Hij is nu op een missie om smakelijke nieuwe producten op de markt te brengen, met als groot levensdoel: de vleesindustrie overbodig maken.

Federica Boddi - Oprichter
Met een diploma economie heeft Federica haar zinnen gezet op het creëren van een succesvol bedrijf. Federica verhuisde in 2014 naar België en is sindsdien vegan. Na enkele jaren voor een aantal bedrijven in de Europese lobby te hebben gewerkt, besloot ze de opgedane kennis te gebruiken om haar droom te volgen. Federica staat klaar om bij te dragen aan een vegan wereld door het hart van mensen te veroveren met heerlijke vegan producten."

Jeremy Elias - Kok (aka seitan ninja)
Jeremy heeft vanaf het begin loyaal meegewerkt aan de Vegan Butcher's missie. Hij heeft ninja-vaardigheden bereikt in het maken van seitan en is altijd zen in het heetst van de strijd. Een echte rots waarop ons team kan rekenen! Zijn inspiratie en ideeën kennen geen grenzen.

vegan butcher matteo

Matteo Di Nisio

Matteo is een ethisch veganist met meerdere jaren ervaring in de keuken, en in de productie voor een pastafabriek in Italië. Samen met zijn vaardigheden brengt hij een aanstekelijke energie en een sterke wil om alle geheimen van het seitan maken te leren.

work vegan butcher

Werken als vegan butcher

Werk als student
We hebben regelmatig vacatures voor studentenjobs. Wat zijn de voordelen?

  • Ervaring opdoen in een professionele keuken
  • Flexibele werktijden in een dynamisch team
  • Leer meer over innoverende vegan producten
  • Werken in een interessante start-up
  • Starten als student opent mogelijkheden voor een vaste job
Vereisten: in Brussel wonen en een sterke wens/interesse hebben om met ons samen te werken.
.
Werken als vaste werknemer
Momenteel hebben we geen openstaande vacatures, maar aarzel niet om ons uw CV te sturen.

Scroll naar top