Ons verhaal

Wij zijn Benoit en Federica, een Belgo-Italiaans koppel gedreven door een grote liefde voor dieren en een passie voor vegan food!

Benoit’s levensdoel is een einde te maken aan de intensieve veeteelt en hij gelooft dat we dit kunnen bereiken door vegan voedsel te creëren dat uitblinkt en beter smaakt dan dierlijke producten. “Ik hou van kokkerellen. Ik ben een activist in hart en nieren, maar ik geloof dat we geweldige dingen kunnen bereiken met vaardig ondernemen en fantastisch plantaardig voedsel maken. The sky is the limit.”

Federica is een creatieve ziel en haar doel in het leven is om in de wereld iets authentieks en pragmatisch te doen. “Kunst en compassie zijn de drijfveren van mijn bestaan ​​en het creëren van vegan eten is zowel een vorm van compassie (naar dieren) als een vorm van kunst. Ik ben bereid om bij te dragen aan een vegan wereld door het hart van mensen te winnen met onze heerlijke producten!”

LEES ONS VERHAAL
Tobias Leenaert – auteur van ‘How to create a vegan world’
De “I Heart Salami” is zonder twijfel de beste vegan worst die ik ooit gegeten heb.
Martin Thioux – manager van Go Veg winkel, Luik
Voor zover ik me kan herinneren heb ik nooit gehouden van blauwe kaas. Groot was dan ook mijn verbazing bij het eten van "Sweet Blue"; ik was onder de indruk van zijn zachte smaak. Ik moest mezelf in bedwang houden om niet alles op te eten, en nog iets over te laten voor de anderen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze producten, speciale aanbiedingen, spannende evenementen en nog veel meer? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief!

We beloven je alleen leuke dingen te sturen. 🙂