Vegan Butcher producten voor horeca

De vleesvervangers en vegan kazen van de Vegan Butcher op jouw menu

Je bent je concurrentie altijd een stap voor door lekkere, ambachtelijke, plantaardige producten op je menu te zetten.

We horen je jezelf afvragen: wat is Vegan Butcher for horeca? Het antwoord is simpel: de Vegan Butcher is een van de weinige producenten van ambachtelijke, hoogwaardige en voedzame plantaardige producten.

Als ondernemer wilt u uw klanten altijd het beste bieden, zodat ze blijven terugkomen voor meer. Een slimme keuze, en daarom is het een logische beslissing om ons vegan ‘vlees’ en ‘kaas’ in uw menu op te nemen. Onze prijzen zijn scherp, de kwaliteit altijd top. En als kleine producent zijn we flexibel naar uw wensen.

We werken met horeca, winkeliers, cateraars, zelfs foodtrucks! Uw klanten merken en waarderen het gebruik van kwaliteitsproducten zoals de onze. Een recept voor succes!

vegan butcher mozzarella chicago pizzeria

Ontmoet enkele van onze Vegan Butcher sterspelers

vegan butcher bacon

Vegan Butcher's 'spek'

Bak het lekker knapperig.
Geweldig voor een Engels ontbijt ('bacon & eggs') Ook geweldig als hamburger topping.

vegan butcher black bean burger

Vegan Butcher's zwarte bonenburger

Gemaakt van echte zwarte bonen, soja en tarwegluten, deze burger is zowel gezond als lekker. Ideaal voor hamburgers.

vegan butcher italian sausage

Vegan Butcher's Italiaanse worst

Vol kruiden en smaak, deze worst heeft een bite! Een trouwe metgezel in vele gerechten met mediterraan karakter.

vegan butcher-chorizo

Vegan Butcher's Chorizo

Snij het in plakjes en serveer het als apero, zo simpel is het. Ook lekker op pizza of verkruimeld in een Mexicaans gerecht.

vegan butcher mozzarella

Vegan Butcher's Mozzarella

Heerlijk voor Caprese salades, maar komt pas echt tot zijn recht op pizza of lasagna. Verwelkom de smaak!

vegan butcher chicken bites

Vegan Butcher's kipstukjes

Dit product is het meest veelzijdig van allemaal en kan in de meest uiteenlopende gerechten worden gebruikt. Het heeft een lekkere beet, ook zeer gewaardeerd door omnivoren.

De producten van de Vegan Butcher in uw winkelrekken

Bent u winkelier en krijgt u veel verzoeken van klanten om plantaardige producten? Wij leveren onze Vegan Butcher producten aan uw winkel. Een goede manier om uw winkel te onderscheiden van anderen is door ambachtelijke producten van hoge kwaliteit te verkopen.

Onze producten worden het best bewaard in hun vacuümverpakking, maar we kunnen ook verpakkingsvrije winkels leveren. Neem contact met ons op voor verdere vragen.

vegan butcher in your shop

Wat je krijgt als je bestelt bij The Vegan Butcher

GEBRUIKSGEMAK

lees meer >
Onze producten zijn ontwikkeld met smaak centraal Geen twijfel mogelijk. Dat is het hoofddoel. Wij leveren een constante smaak door de producten regelmatig te controleren.

DUURZAME VOEDING

lees meer >
Ons Vegan Butcher team maakt kleine hoeveelheden ambachtelijke producten, waardoor we meer controle hebben over de kwaliteit. Het is een wereld van verschil met de industriële producten die je in supermarkten vindt.

VERSE & PURE INGREDIËNTEN

lees meer >
Onze producten zijn rijk aan plantaardige eiwitten en vezels en relatief laag in suiker, zout en verzadigde vetten. Onze producten zijn ook gemaakt van hele, natuurlijke ingrediënten.

Wees creatief

Creativiteit is belangrijk bij het runnen van een succesvol bedrijf. Ons team kan samen met u overleggen welke producten het beste op uw menu passen. Elke horecazaak heeft zijn eigen stijl, ziel, en heeft een specifieke aanpak nodig om het beste te passen bij het profiel en de verwachtingen van de klant.

Vaak testen, experimenteren en creëren wij nieuwe producten voor onze B2B-klanten. Dat doen we met plezier uiteraard! Aarzel dus niet om contact op te nemen. Het kan het begin zijn van een vruchtbare en succesvolle samenwerking.

vegan butcher black bean burger

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Scroll naar boven