vegan butcher brussels

Het is onze missie om plantaardig voedsel van hoge kwaliteit te maken dat iedereen geweldig vindt.

The Vegan Butcher’s Choice biedt verschillende diensten aan. Wij zijn experts in het creëren van smakelijke producten en heerlijke maaltijden. Ambachtelijke producten met de focus op plantaardige ‘vleeswaren’ en ‘kazen’: een unieke ervaring in België.

4.9/5

Onze Google / Facebook beoordeling is 4,9 / 5

vegan butcher quiche
KANTOORCATERING

Wij kunnen uw kantoor voorzien van eten in buffetvorm of individuele porties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

vegan butcher private events
PRIVÉ-EVENEMENTEN

Bruiloften, verjaardagsfeestjes, barbecues en andere. Neem contact met ons op voor meer informatie.

vegan butcher horeca
HORECA

Ambachtelijke producten op je menukaart? We werken samen met horeca. Contacteer ons voor meer informatie.

vegan butcher black bean burger
WEBSHOP

Bestel unieke artisanale vegan producten of maaltijden via onze webshop.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

WAAROM KIEZEN VOOR VEGAN BUTCHER?

Voor de planeet

Het Intergouvernementeel Panel inzake klimaatverandering (IPCC) beschrijft plantaardige voeding als een belangrijke kans om de klimaatverandering te beperken. Dit is slechts één voorbeeld van mensen en organisaties die wakker worden en de urgentie inzien.

Voor kwaliteit

Wij zijn een klein team dat artisanale voeding produceert vanaf hoogwaardige ingrediënten. Wij maken tijd voor onze preparaties en besteden aandacht aan details. Wij bereiden de meeste van onze producten en maaltijden vers, waardoor een optimale smaak gegarandeerd is.

Voor de dieren

Een plantaardige maaltijd vereist geen vlees, dus het leven van dieren wordt gespaard elke keer dat we ervoor kiezen om vegan te eten. Door dit te doen, kan slechts één persoon tijdens zijn/haar leven honderden levens sparen. Is dat niet geweldig?!

Voor lokale economie

The Vegan Butcher's Choice is gevestigd in Brussel. De meeste van onze klanten komen uit de stad. We werken graag samen, leven samen en werken graag samen voor een betere wereld. Denk globaal, werk lokaal.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Scroll naar boven