Catering kantoorlunch

Alweer een doodgewone dag op kantoor?

Veel mensen die op kantoor werken kennen het gevoel: de verveling met het eten, altijd dezelfde smaken en texturen. We verlangen naar iets anders, maar wat kunnen we bestellen? Meestal is die taak weggelegd voor kantoormanagers, receptionisten of evenementencoördinatoren. Ze zijn vaak bang om met nieuwe cateraars in zee te gaan vanwege het risico op mislukking en het wantrouwen voor veganistische catering. Het is beter om bij het oude eten te blijven, toch? Het is een constante strijd tussen verveling en risico vermijden. En dan is er ook nog de druk van het duurzaamheidsbeleid, voedselintoleranties en kieskeurige eters.

Weg met het oude, verwelkom het nieuwe

Dus hoe kunnen we het onze collega’s, onze geliefde medewerkers, en onze bazen naar de zin maken? Hoe kunnen we deze nieuwe duurzaamheidsdoelstelling halen? Kunnen we nog steeds lekker eten als het plantaardig is? Het antwoord is: ja. Plantaardig eten is hip en hot in kantoren en catering op plantaardige basis is populairder dan ooit. We zien een sterke toename in de diversiteit van onze klantenportefeuille. Veel bedrijven met een duurzaamheidsbeleid of met de intentie om het aantal plantaardige maaltijden op hun kantoor te vergroten, komen bij ons terecht. We hebben nu meer dan honderd klanten uit allerlei sectoren. Is dat niet mooi? Er waait een nieuwe, frisse wind in de kantoorwereld. Klanten zijn veeleisender geworden en vragen om maaltijden die aan alle eisen voldoen: duurzaam, lekker, kleurrijk, plantaardig, gevarieerd, vullend en veel eten.

vegan butcher finger food

Een goede eerste indruk is van groot belang

Ik hou van het moment waarop mensen de kamer binnenlopen en een tafel vol kleurrijk, smakelijk uitziend eten zien. Je kunt de stemming in een seconde zien veranderen! Na een lange dag vol vergaderingen, discussies en gesprekken hebben mensen behoefte aan ontspanning. Wat is een betere manier om de stemming op te vrolijken met drank en eten? Fingerfood, canapés, snacks of aperitivo: veel namen voor hetzelfde soort kleine hapjes die goed samengaan met drankjes en gemakkelijk te eten zijn. En populair zijn ze!

Bij de Vegan Butcher hebben we er een heel assortiment van. Bladerdeeghapjes, open sandwiches met zelfgemaakt beleg en toppings, mini-burgers, verse veggie picks, mini-quiches en nog veel meer. Meestal zijn mensen verrukt en overladen ze ons met complimenten. De ambachtelijke kwaliteit van het eten wordt gewaardeerd!

vegan butcher salad

Een complete maaltijd

Vervolgens staat het hoofdgerecht op het programma: we bieden zowel koude als warme maaltijden die zowel lekker als vullend zijn. Meestal zorgen we voor kleurrijke salades met koolhydraten, zodat ze ook vullen. Een voedzame bom! Met een gezond gevoel gaan we naar de warme gerechten: hier ligt de focus op comfort food met hoofdletter C. Enkele van onze signatuurgerechten zijn carbonade (Vlaamse bierstoofpot), Vol-au-vegan (Belgische roomsaus met ‘kip’), een Katsu curry (Japanse zoete curry) of een goede Italiaanse lasagne. Niemand gaat met honger van tafel! We hebben verschillende formules om aan ieders behoeften te voldoen. Onze formules zijn flexibel en we kunnen altijd items toevoegen of verwijderen.

vegan butcher dessert

De kers op de taart

Wij zijn de Vegan Butcher, dus onze core business is plantaardig vlees en kaas. Vrij duidelijk. Maar we maken ook een geweldig dessert! De zoete duivel in ieder van ons moet gevoed worden, dus bieden we verschillende zoete opties voor onze klanten. Tartelettes met crème, chocolate chip cookies, worteltaart, tiramisu, chocolademousse? We hebben alles wat je nodig hebt.

drinks vegan butcher

Geen evenement is compleet zonder drank. We kunnen je voorzien van Prosecco, rode & witte wijn, sappen, frisdrank, Ice tea, water. We kunnen ook zorgen voor de glazen, borden, bestek en alle andere materialen die nodig zijn. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, zodat jij je kunt ontspannen en concentreren op je evenement.

Neem contact op.

Of je nu het jaarlijkse bedrijfsfeest plant, een informeel samenzijn, een formele directievergadering of gewoon een gewone kantoorlunch, wij hebben alles voor je. Neem contact met ons op en we geven je de nodige informatie.

We kijken ernaar uit om met je samen te werken! Klik op de knop hieronder om naar onze speciale pagina te gaan waar je contact met ons kunt opnemen.

Scroll naar boven