#veganbutcherbelgium

We tillen vegan catering naar een hoger niveau.

Een opmerkelijke nieuwkomer

We zijn zeker en vast niet de typische vegan cateraar. Waarom?
Omdat we ons specialiseren in vegan ‘vlees’ en ‘kaas’, ambachtelijk vervaardigd uit natuurlijke, volwaardige ingrediënten in ons atelier te Brussel.

Dit betekent dat je van ons een complete maaltijd voorgeschoteld krijgt met alle nodige macronutriënten (eiwitten, koolhydraten, vetten), welke samengesteld zijn zodat ze de meest veeleisende vleeseter kunnen bekoren. Ons aanbod kan aangepast worden aan de gelegenheid en de eisen die u stelt. Wij zijn hier zeer flexibel in.

100% vegan

Geen zorgen over dierlijke ingrediënten. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis over veganisme.

Lokale productie

Wij werken vanuit een atelier in Brussel en het grootste deel van onze klanten bevinden zich in de stad.

Een passie voor kwaliteit

Al onze creaties zijn getest en goedgekeurd voor maximale tevredenheid bij onze klanten. We streven ernaar om enkel het beste af te leveren.

Op maat van uw behoeften

Wij staan open voor alle verzoeken en speciale behoeften. Allergieën? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing.

Voor zowel zakelijke en private evenementen

The Vegan Butcher verzorgt uw evenement met kwalitatieve vegan catering, zij het voor zakelijke (kantoren, restaurants, winkels) als private (trouwfeest, verjaardagsfeest) gelegenheden.

We bieden u alles van starter tot dessert. We werken samen met andere vegan bedrijven voor de meeste van onze nagerechten (gebak en patisserie). Heel vaak zijn deze op basis van biologische ingrediënten, en uiteraard volledig plantaardig.

vegan office catering

Wil je graag een prijsofferte krijgen voor vegan catering, contacteer ons via het onderstaande formulier of door te mailen naar hello@veganbutcher.be

We horen graag van jou!